Over ons

Leo Oosse, algemeen manager

Afbeelding

Bij Bewindzorg Rotterdam ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en richt ik mij onder andere op het budgetbeheer, notariële volmachten en het ondersteunen van de bewindvoerder.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als financieel zorgverlener. Mijn doel is om mijn dienstverlening zoveel mogelijk op de behoefte van de cliënt af te stemmen, binnen de mogelijkheden van budget en kwaliteit. Vanaf 2013 is zo een gevarieerde klantenkring opgebouwd, waarin iedere cliënt zijn eigen behoeften en problematiek heeft. En daarbij help ik ze.
Van ondersteuning bij het op orde brengen en houden van het huishoudbudget tot het regelen van een verhuizing. Zeer veelzijdig dus.

Margreth Seip, mentor

Afbeelding

Bij Bewindzorg Rotterdam ben ik werkzaam als mentor. Werkervaring en kennis van onze doelgroep heb ik verkregen door mijn werk als verpleegkundige in de ouderenzorg. Hierdoor ken ik de zorgwereld goed en weet ik welke ondersteuning mensen nodig kunnen hebben.

Deze kennis en werkervaring zet ik nu in bij Bewindzorg Rotterdam. Samen met mijn collega's sta ik voor professionele en betrokken dienstverlening.

Marjolein van der Wulp, bewindvoerder en mentor

Afbeelding

Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker en mijn werkervaring binnen diverse zorginstellingen kan ik u de juiste zorg bieden.

Vol enthousiasme zet ik mij in voor de cliënten van Bewindzorg Rotterdam. Ook als bewindvoerder is het belangrijk om verder te kijken dan de cijfers.

Om de kwaliteit te bieden waar u recht op heeft, heb ik de post-HBO opleiding beschermingsbewindvoerder gevolgd.

Vanuit een betrokken houding sta ik naast mijn cliënten en lever ik, ook als mentor, de zorg en diensten die nodig zijn.

Francien van Zundert, mentor

Afbeelding
Francien van Zundert

Na mijn pensioen als algemeen maatschappelijk werker ben ik gaan werken als mentor bij Bewindzorg Rotterdam.
Mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening aan diverse doelgroepen en mijn kennis op het gebied van dementie, komen goed van pas als mentor.

Samen met de cliënt onderzoeken waar ondersteuning nodig is en dat regelen en begeleiden, maakt mij een enthousiaste mentor.