Over ons

Leo Oosse, directeur

Afbeelding
profielfoto Leo

Bij Bewindzorg Rotterdam ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en richt ik mij onder andere op het budgetbeheer, notariële volmachten en bewindvoeringen.

Na jarenlange ervaring als manager Financiën binnen diverse zorginstellingen heb ik in 2013 de overstap gemaakt naar financieel zorgverlener. Mijn doel is om mijn dienstverlening zoveel mogelijk op de behoefte van de cliënt af te stemmen, binnen de mogelijkheden van budget en kwaliteit. Vanaf 2013 is zo een gevarieerde klantenkring opgebouwd, waarin iedere cliënt zijn eigen behoeften en problematiek heeft. Hierin bied ik de ondersteuning die nodig is.

Margreth Oosse, mentor

Afbeelding
profielfoto Margreth

Bij Bewindzorg Rotterdam ben ik werkzaam als mentor. Werkervaring en kennis van onze doelgroep heb ik verkregen door mijn werk als verpleegkundige in de ouderenzorg. Hierdoor ken ik de zorgwereld goed en weet ik welke ondersteuning mensen nodig kunnen hebben.

Deze kennis en werkervaring zet ik nu in bij Bewindzorg Rotterdam. Samen met mijn collega's sta ik voor professionele en betrokken dienstverlening.

Marjolein van der Wulp, bewindvoerder en mentor

Afbeelding
profielfoto Marjolein

Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker en mijn werkervaring binnen diverse zorginstellingen kan ik u de juiste zorg bieden.

Vol enthousiasme zet ik mij in voor de cliënten van Bewindzorg Rotterdam. Ook als bewindvoerder is het belangrijk om verder te kijken dan de cijfers.

Om de kwaliteit te bieden waar u recht op heeft, heb ik de post-HBO opleiding beschermingsbewindvoerder gevolgd.

Vanuit een betrokken houding sta ik naast mijn cliënten en lever ik, ook als mentor, de zorg en diensten die nodig zijn.

Francien van Zundert, mentor

Afbeelding
profielfoto Francien

Na mijn pensioen als algemeen maatschappelijk werker ben ik gaan werken als mentor bij Bewindzorg Rotterdam.
Mijn jarenlange ervaring in de hulpverlening aan diverse doelgroepen en mijn kennis op het gebied van dementie, komen goed van pas als mentor.

Samen met de cliënt onderzoeken waar ondersteuning nodig is en dat regelen en begeleiden, maakt mij een enthousiaste mentor.

Annemarie Barendswaard, assistent bewindvoerder / administratief medewerker

Afbeelding
profielfoto Annemarie

Bij Bewindzorg Rotterdam ben ik werkzaam als administratief medewerker. Ik zorg ervoor dat de administratieve processen netjes ingericht zijn, zodat mijn collega's hun werk goed kunnen doen. Ik heb jarenlange ervaring als Financieel Analist. Werken met cijfers doe ik graag. Het verhaal achter de cijfers vind ik niet minder belangrijk.

Leonie Neupane, mentor en assistent bewindvoerder

Afbeelding
profielfoto Leonie

Als mentor en assistent-bewindvoerder bij Bewindzorg Rotterdam, kan ik bouwen op de werkervaring die ik als maatschappelijk werker heb opgedaan. Door de combinatie van mijn affiniteit met het welzijnswerk en het regelen van administratieve zaken, kan ik de juiste zorg leveren die nodig is.

Wat ik belangrijk vind is betrokken zijn bij de cliënt, maatwerk leveren en geordend te werk gaan. Zo wil ik zorgen voor rust en stabiliteit in het leven van de cliënt.

Door mezelf te blijven ontwikkelen in dit vakgebied, kan ik samen met het team de cliënt zo goed mogelijk van dienst zijn.

Angelie Roelofsen, mentor

Afbeelding
AR

Binnenkort meer informatie

Michelle den Hertog, assistent bewindvoerder

Afbeelding
mdh

Bij Bewindzorg Rotterdam ben ik werkzaam als Assistent bewindvoerder. Ik ben dagelijks bezig met verwerken van verzoeken van cliënten zowel per telefoon, whatsapp als per mail. Daarnaast verzorg ik de administratie van en voor onze cliënten. Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staat centraal en daarom breng ik met regelmaat bezoekjes bij de cliënt om de persoon achter de naam te leren kennen.

Els Ketel, bewindvoerder en assistent mentor

Afbeelding
Els

Na bijna 10 jaar als zelfstandig bewindvoerder te hebben gewerkt, heb ik er voor gekozen om de laatste jaren van mijn werkzame leven bij een klein kantoor te gaan werken. Ik begon de samenwerking en interactie met collega’s steeds meer te missen.

Bij Bewindzorg Rotterdam kan ik mijn kennis, ervaring en vaardigheden inzetten en pak ik mijn vertrouwde werk als bewindvoerder weer op, maar nu in samenwerking met fijne collega’s. Een nieuwe uitdaging ga ik vinden in het mentorschap. Mijn werkervaring in de ouderenzorg en mijn affiniteit met deze doelgroep komt daarbij goed van pas.

Met aandacht en betrokkenheid probeer ik de belangen van mijn clienten zo goed mogelijk te behartigen, waarbij het welbevinden van mijn client altijd voorop staat.