Overige diensten

Executele

Als u geen familie (meer) heeft die de uitvaart en nalatenschap kan regelen, of hen daar niet mee wil belasten, kunt u daar iemand  voor aanwijzen. Dat kan een notaris zijn, een goede vriend of een andere relatie.

Omdat onze cliënten met Bewindzorg Rotterdam een relatie hebben opgebouwd en we veel van hen weten, kiest een deel van onze cliënten ervoor om ons aan te wijzen als executeur. Dit moet worden vastgelegd in het testament.

Het is ook mogelijk om twee executeurs aan te wijzen, bijvoorbeeld één voor het regelen van de uitvaart en één voor de zakelijke afwikkeling. 

Verhuizing of ontruiming van de woning

Als u (binnenkort) gaat verhuizen naar een verpleeghuis of zorggerelateerde woning, kunnen wij u daarbij ondersteunen. Bij een verhuizing of ontruiming komt veel kijken. Waarschijnlijk heeft u niet de tijd, mogelijkheid of de energie om dit allemaal alleen te regelen. Bewindzorg Rotterdam biedt u, samen met ons zusterbedrijf Créance Services, de ondersteuning die vanaf het inpakken tot het opleveren van de woning nodig is. 

Zo kunnen wij alle administratieve zaken voor u regelen, doen we de daadwerkelijke verhuizing en leveren de oude woning op volgens afspraak.

Zoekt u een betrouwbare dienstverlener voor ondersteuning bij uw toekomstige verhuizing, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
We bieden onze diensten aan tegen een scherp tarief en zijn snel inzetbaar.

Een kennismakingsbezoek is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Voor meer informatie op de site van Créance Services klikt u hier.